All4U proizvodi od konoplje i zdrava hrana

All4U je mlada tvrtka koja se bavi uvozom i distribucijom proizvoda od konoplje i zdrave hrane. U svojoj budućnosti planira i razvoj nove, linije proizvoda crnog češnjaka.

U prvoj fazi, proizvodi su uvoz tvrtke LIMUCAN i NATTO - fermentirane soje, ali se ostavlja prostor za širenje asortimana na nove podlinije.

Proizvodi koji su trenutno dostupni dijele se u grupe:

Za budućnost predviđamo i liniju proizvoda od crnog češnjaka.

All4U proizvodi od konoplje i zdrava hrana

NATTO

Natto se u prošlosti tradicionalno pripremao zamatanjem sojinih zrna kuhanih na pari u rižinu slamu. Na površini rižine slame prirodno je prisutna bakterija Bacillus subtilis koja provodi fermentaciju šećera iz zrna soje pri čemu nastaje Natto. U današnje vrijeme rižina slama je zamijenjena stiropornim kutijama u kojima se B. subtilis direktno dodaje kuhanoj soji kako bi započeo proces fermentacije.

Nato obiluje proteinima, vitaminima i mineralima. Specifičan je upravo po procesu fermentacije pri čemu se stvaraju uvjeti za rast probiotičkih bakterija koje imaju brojne povoljne učinke na zdravlje.

Natto sadrži manji udio antinutrijenata i veći broj probiotičkih bakterija u odnosu na nefermentirana zrna soje čime je omogućena lakša apsorpcija hranjivih tvari.

Natto sadrži kalcij i vitamin K2 koji su važni za stvaranje snažnih i zdravih kostiju.